Parties op eiland Ibiza trokken afgelopen weekend 30.000 bezoekers

Het was de opening van de belangrijkste clubs op Ibiza afgelopen weekend. En die heeft geleid tot een trek naar het party-eiland van 30.000 toeristen.

De openings-parties van veel wereldberoemde clubs op het eiland zijn legendarisch. De plaatselijke vrijetijds-vereniging raamt dat duizenden mensen hiervoor het afgelopen weekend van buitenaf zijn gekomen. De toeristen waren van het Verenigd Koninkrijk, Italie en het Spaanse vasteland. Het zeer vroeg openen van de clubs (al in april) gebeurt nu voor de tweede achtereenvolgende keer.

Zodat de bezoekers echt wat aan hun party-tijd konden hebben, gingen veel clubs op verschillende momenten open. Zo startten superclubs Pacha en Amnesia op vrijdag, Ushuaïa en Hï Ibiza op zaterdag, club Chinois op zondag en DC10 op maandag.

Ibizal is al decennia-lang een hete bestemming voor internationale party-gangers. Je hebt er de clubs met beroemde DJ’s, maar tevens kleine podia. Verder zijn er strandclubs, plaatsen waar ‘live-muziek’ wordt gehouden en zijn er het hele seizoen door vele feesten op zelfs geheime locaties.

Laat een reactie achter!

%d